Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی‌رغم مهلت سه ماهه بانک مرکزی برای پرداخت اقساط وام‌های قرض الحسنه در شرایط کرونایی، بعضی از بانک‌ها با زیر پا گذاشتن این مصوبه برای تأخیر در پرداخت اقساط جریمه لحاظ کرده‌اند.

به گزارش فارس، با شیوع ویروس کرونا و مشکلات اقتصادی که با خود به همراه داشت، شورای پول و اعتبار طی مصوبه ای از مهلت 3 ماهه برای تسهیلات قرض الحسنه خبر داد، ‌تا افرادی که بخاطر شرایط فعلی درآمدشان با مشکلاتی مواجه شده است، ‌دغدغه پرداخت تسهیلات را نداشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ابتدا برخی از بانک ها به بهانه ی عدم ابلاغ مصوبه از سوی بانک مرکزی اقدام به کسر اقساط از حساب مشتریان کردند که بانک مرکزی با ایجاد سامانه ثبت شکایات و متوقف کردن برداشت خودکار از این موضوع جلوگیری کرد.

اما در اقدامی جدید برخی از بانک‌های قرض الحسنه دریافت جریمه دیرکرد تسهیلات قرض الحسنه را اجرایی کردند که مصوبه شورای پول و اعتبار را زیر پا می‌گذارد.

در همین راستا فدایی مدیر رسیدگی به شکایات بانک مرکزی در خصوص جریمه دیرکرد وام‌های قرض الحسنه با وجود تعویق سه ماهه اظهار کرد: «در ارتباط با موضوع مهلت ۳ ماهه به اقساط قرض الحسنه، بانک مرکزی در تاریخ ۱۵/۱۲/۹۸ بخشنامه‌ای را به بانک‌ها ابلاغ کرد که براساس آن نباید بانک‌ها بابت دیرکرد اقساط از تسهیلات گیرندگان قرض الحسنه جریمه دریافت کنند»

وی افزود: « به عبارتی اخذ جریمه یا محاسبه جریمه در مهلت ۳ ماهه تخلف محسوب می‌شود و چنان چه مشتریانی با این مشکل روبرو شدند می‌توانند در پایگاه اطلاع رسانی بانک مرکزی بخش شکایات مربوط به وام‌های قرض الحسنه موارد را ثبت کنند و یا با صورت تلفنی از اداره رسیدگی به شکایات بانک مرکزی موضوع را پیگیری کنند»

به گفته این مقام مسئول بانک مرکزی اگر جریمه از افراد اخذ شده باید عودت شود و در این مقطع سه ماهه تعیین شده بانک‌ها مکلف به برگشت پول به حساب مشتریان خود هستند.

لینک کوتاه: asriran.com/0032Rv

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: بانک مرکزی قرض الحسنه بانک مرکزی بانک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۷۱۳۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جریمه ۸۷ میلیارد ریالی تاوان عمل نکردن به تعهدات ارزی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، حسین نجف زاده گفت: پرونده شرکت تجاری برای ایفا نکردن 69 هزار و 603 یورو تعهدات ارزی به ارزش 39 میلیارد و 20 میلیون ریال در شعبه اول بدوی و ویژه رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا و ارز تعزیرات حکومتی شهرستان ماکو رسیدگی شد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی آذربایجان غربی افزود: شعبه رسیدگی کننده پس از بررسی پرونده و با توجه به ارائه نشدن اسناد و مدارک قانونی، تخلف انتسابی را محرز و علاوه بر بازگرداندن ارز رفع تعهد نشده و محرومیت یک ساله فعالیت بازرگانی، شرکت را به پرداخت 78 میلیارد و 41 میلیون ریال جریمه نقدی معادل 2 برابر میزان ریالی ارز تعهد نشده بر اساس بالاترین نرخ اعلامی بانک مرکزی از زمان دریافت ارز، محکوم کرد.

نجف زاده گفت: با گزارش بانک سپه پیرامون عمل نکردن یک شرکت به تعهدات ارزی، پرونده این تخلف برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال شد.

 

دیگر خبرها

  • استقلال 100 میلیون تومان جریمه شد
  • استقلال، نفت و ملوان ۳۵۰ میلیون تومان جریمه شدند
  • استقلال جریمه مالی شد
  • گلایه مردم از اقساط سنگین وام خرید خانه
  • جریمه ۸۷ میلیارد ریالی تاوان عمل نکردن به تعهدات ارزی
  • متقاضیان وام دست به عصا رانندگی کنند!
  • هشدار به یارانه‌بگیران متقاضی وام
  • جرایم رانندگی به اعتبارسنجی بانکی اضافه می‌شود
  • جرایم رانندگی به اعتبارسنجی بانکی اضافه می‌شود/ هشدار به یارانه‌بگیران متقاضی وام
  • تصویب اعتبار ۱۰ هزار میلیارد تومانی فوق‌العاده کارکنان سلامت